Povečamo prodajo v 90 dneh. Ni uspelo? Delamo zastonj.

Ponudba, ki je ne morete zavrniti. Zagotovimo rezultate v 90 dneh!
Odgovor na vprašanje "kako" vam razkrijemo
na 30 minutnem BREZPLAČNEM posvetu.

vse kar na koncu šteje, so rezultati

Tisto, kar vsi iščete s strani Marketinških agencij, so rezultati. Na žalost jih prav vsaka agencija ne more zagotovi. Ne bomo dolgovezili z besedami kot so "izberite nas" ali kaj podobnega.

Naša ponudba je jasna.

Rezultati v 90 dneh, ali pa delamo zastonj. To je naš edinstveni cilj, ki se ga zvesto držimo. Zagotoviti rezultate. Ste pripravljeni?

Spoznajmo se!

Naše rešitve
pospešijo prodajo

Ustvarimo personalizirano strategijo samo za vas

Ali imate občutek, da vaša stran ne generira dovolj prometa? Ali vašo stran obišče dovolj ljudi mesečno, vendar ne "kupijo" vašega produkta? Prepustite nam da odpravimo vaše težave s celovito digitalno marketinško strategijo

Spletne strani

Želite ustvariti novo privlačno spletno stran, popolnoma prilagojeno vam in vašim željam? Želite osvežiti že obstoječo stran, ki ne prinaša dovolj prometa ali prodaje? Ponujamo oblikovanje, pisanje tekstov, nadgradnje obstoječih strani in profesionalno fotografiranje za na stran!

Spletna prodaja

Spletna prodaja oziroma eCommerce se nanaša na spletno prodajo. Naša ekipa ima izkušnje z delom večih spletnih trgovin z raznimi produkti. Od ustvarjanja popolnoma nove trgovine, do obnavljanja že obstoječe, vam zagotovimo večjo število strank in konverzij!

SEO & Copywriting

SEO oziroma Search Engine Optimization (Optimizacija Spletnih Strani) je edinstveni način, kako vašo spletno stran rangiramo visoko na spletnih brskalnikih, kot so Google, Bing, Yahoo itd. Naša ekipa vam ponuja profesionalno in efektivno izvedeno storitev na področju SEO optimizacije.

Facebook PPC

Facebook PPC (Pay Per Click) oziroma plačilo glede na klik oglasa. Ta ima eno samo nalogo: da generira klik. Prepustite nam da vaše Facebook oglase opremimo s profesionalnim, ganljivim tekstom ne glede na nanašajočo se temo, in pa tudi profesionalni izgled same objave oglasa (grafika).

Uporabljamo edinstven pristop

Najbolj pomemben del marketinga je strategija. Da bi jo lahko sploh uspešno implementirali, se moramo z naročnikom najprej dobro spoznati.

Bodisi večkratno srečanje ob kavi ali kaj podobnega, naš cilj je doseči obojestransko zaupanje. Menimo, da je ta proces zelo pomemben in tudi kritičen, saj šele po tem, ko vas dobro poznamo, lahko garantiramo nepremagljivo strategijo, katera bo vaše podjetje definitivno povzdignilo!

Strategija obsega 3 faze, izvedene v 90 dneh. S strategijo in pravim vodstvom vam rezultate garantiramo. Ne verjamete? Preizkusite nas!

Pripravljeni na rast?

Kontaktirajte nas in začnimo vašo zgodbo.