Zvišamo prodajo v 90 dneh, če ne delamo brezplačno

Odkrijte prodajni proces, ki je številnim podjetjim podvojil, potrojil ali celo početveril prodajo, preko brezplačnega 30-minutnega strateškega posveta.

Nova proga
Chefs.si
Favola
Cukerpekarca
Parosa
Detektiv24
Detekta
Angelska ordinacija
Nova proga

Oglaševanje pretvarjamo v dobiček

Najpogosteje se oglaševanje osredotoča izključno na število klikov in promet, kar pa samo po sebi ni profitabilno. Ne obljubljamo praznih klikov in številk, temveč kvalificirane stranke, katere s pomočjo našega prodajnega procesa komaj čakajo, da sežejo globoko v denarnico in postanejo vaša stranka.

Društvo kuharjev Mediteran

Najhitreje rastoče društvo kuharjev v Sloveniji.

PSD Consulting

Vodilno podjetje na področju poslovnega svetovanja, pod okriljem skupine PSD Group.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum placerat risus vel turpis eleifend, nec laoreet neque tempus. Phasellus pellentesque nibh vel nibh feugiat, sed scelerisque nisi scelerisque."
Dragan Šibanc, CEO of PSD Consulting

Da, želim pridobiti svojo brezplačno digitalno strategijo za rast!

Rešitve, ki ustvarjajo rezultate

Glavna naloga spletne strani je, da obiskovalce po korakih pretvori v kvalificirane stranke. Jo vaša uspešno opravlja?
Z našo pomočjo lahko končno ustvarimo vašo sanjsko spletno stran, katera ne bo samo moderna po izgledu, vendar bo tudi opravljala svoje delo.

Nič ni lepše, kot pa biti uvrščen čim višje na Googlu. S skrbno napisanim prodajnim besedilom in SEO optimizacijo pripravljeno izključno za vas in vaše podjetje, vam zagotavljamo visoko rangirano spletno stran, od katere se bralci ne bodo mogli posloviti.

Ali vam vaši plačljivi oglasi ne prinašajo željenih rezultatov? Večina marketerjov uporablja napačen pristop, saj bralca zaprosijo za roko že na prvem zmenku.

Oglas ima samo eno nalogo – da privabi bralčevo pozornost in ga usmeri na spletno stran, kjer postopoma pridobi zaupanje in opravi nakup.

Rezervirajte vaš brezplačni, brez obveznostni 30-minutni strateški posvet, ki ponavadi stane €997

Naši partnerji radi sodelujejo z nami

5/5

26 ocen

Artboard 1

© 2021 Optivate. All rights reserved.